Kestävä kehitys

Kestävyysliikkeen yrittäjä Teemu Kalliojärvi on ollut luomassa uutta energiatehokkuuteen ja uusiutuviin energiamuotoihin perustuvaa OptiGreen -liiketoimintaa talotekniikan alalla. Teemu on suunnitellut, koordinoinut sekä raportoinut yritysvastuuohjelman toteutuksen Suomen Talotekniikka-konsernille. Lisäksi Teemu on ollut talviurheilijoiden ilmastoliikkeen Protect Our Winters Finland ry:n hallituksen jäsen vuosina 2016 ja 2017 sekä kehittänyt turvapaikan hakijoiden kotoutumista ja työllistymistä edistävää toimintaa urheilun pariin yhdessä Start Up Refugees verkoston kanssa sekä www.kansainvalinenhiihtokoulu.fi yhdistyksen kanssa.

Ennen Kestävyysliikkeen perustamista Teemu koordinoi Lähirähinä hanketta, joka pääsi SITRA:n Maapalloliigan finaaliin. Lähirähinä tuo ihmisten arkeen fiksuja ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi huippu-urheilijalähettiläiden avulla.

Perustamme kestävän kehityksen ajattelumme YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja omaamme kokemusta monelta alalta erilaista tehtävistä aina analyysityöstä ja suunnittelusta koordinointiin ja viestintään.
Kestävän kehityksen hankkeita:

Teemun Lahden MM kilpailuissa Michael Pedersenin ja Protect Our Wintersin kanssa toteuttama urheilijavaikuttavuuden pilotti:
http://minc.ch/news/2017-02-2.html

Teemun Blogiteksti yritysvastuusta valtioneuvoston kanslian ylläpitämällä sivustolla:
https://kestavakehitys.fi/ajankohtaista/blogi/-/blogs/teemu-kalliojarvi-yritysvastuussa-hyvat-ovat-hyvia-