Kestävyysliikunta


Teemu Kalliojärvi on pitänyt ensimmäiset hiihtokoulunsa oman kilpahiihtouransa ohella jo 2000-luvun alussa, kun hän onnistui saamaan kaksi viikkoa vapaata Ristiinan yläasteelta pitääkseen kyläkoulujen oppilaille Hippohiihtokouluja. Kestävyysliike on järjestänyt erilaisia liikuntaprojekteja ja hiihtokouluja niin yksityis, kuin yhteisöasiakkaillekin.

Kestävyysliikkeen liikuntapalveluita ja projekteja:

  • Matalan kynnyksen tekniikkakoulut yksityisasiakkaille
  • Yritysten ja yhteisöjen liikunnalliset virkistyspäivät
  • Pidempikestoiset ja kokonaisvaltaiset kuntoprojektit
  • Turvapaikanhakijoiden virkistys- ja kotouttamistoiminta

Asiakaspalautteitamme hiihtokaudelta:
”Olin viime talvena naisten pankin järjestämässä hiihtokoulussa jossa tuo Teemu oli myös opettajana. Paljon peukkuja sille! Pertsasta tuli paljon lennokkaampaa sen jälkeen.”
Naisten Pankin hiihtokoulun kurssilainen
“Osallistuin tänään nimittäin vapaan tyylin tekniikkakurssille ja sain todella hyviä vinkkejä ja hoksautuksia, joiden avulla hiihto alkoi samantien tuntumaan kevyemmältä ja nautinnollisemmalta. En olisi itsekseni koskaan hoksannut vaikkapa wassun askellusta tai käsien oikeanlaista käyttöä. Kannustan muitakin tavisharrastelijahiihtäjiä osallistumaan kurssille, sillä pienillä muutoksilla tekniikassa saa paljon aikaan siinä, että hiihdosta nauttii vieläkin enemmän. Kiitos todella hyvästä, asiantuntevasta ja kannustavasta opastuksesta!”

Likat kunnossa kaiken ikää- projektiin osallistunut asiakas
“Opettajan kanssa nyt tunti vedetty yhdessä ladulla ja kyllä itse saanut luisteluhiihtoon paljon vinkkejä. Opettaja rento ja osaa hyvin kuunnella myös oppilaan selityksiä ja varmistaa että asia ymmärretään ja opitaan oikein. Nyt innolla odotan seuraavia tulevia hiihtoja. Suosittelen kyllä kovasti muillekkin opetusta niin voi nauttia hiihdosta sitten paremmin.”

Yksityistuntiasiakas:
“Kävin mielenkiinnosta testaamassa vapaan kurssin ja täytyy sanoa, että tuli kyllä parannettua tekniikkaa aivan uudelle tasolle. Kävimme läpi todella hyviä tekniikkaharjoitteita, joita aloimme myös soveltamaan heti kukin harjoituslenkeillä. Kannattaa osallistua!”
Luisteluhiihdon jatkokurssin asiakas

Ohjattujen tekniikkakurssien ja harjoitusten tuntihinnasto:

Yksilötunti 85€
2-3hlö ryhmä: 40€/hlö
4-7hlö ryhmä: 30€/hlö
8-11hlö ryhmä: 20€/hlö
12-15hlö ryhmä: 15€/hlö
16-20hlö ryhmä: 13€/hlö
+ Mahdollisuus myös vuokrakalustoon