Savolainen supersankaritarina. (Perustuu tositapahtumiin)

Kestävyysliike.fi blogin toinen kirjoitus on tositapahtumiin perustuva savolainen supersankaritarina, tai oikeammin näiden värikkäiden tarinoiden supersankarin esittely ennen varsinaisia tarinoita. Supersankarin tiedottajana ja blogin kirjoittajana toimii Kestävyysliikkeen kestävyysliikemies Teemu Kalliojärvi, joka vakuuttaa supersankarin olevan 100% todellinen, mutta suojelee supersankarin henkilöllisyyden paljastumista ihmiskunnan turvallisuuteen vedoten.

Lisäksi ”Tässon vaan yks pikku juttu” (niin kuin allekirjoittanut erään toisen savolaisen tarinan henkilöä imitoiden siteeraa.) Tässä tarinassa vastuu on kuulijalla niin kuin Savolaisiin tarinoihin kuuluu.

On tullut aika esitellä maailmalle uusi sankaritarina ja sen päähenkilö: Savolainen supersankari Vituiksmän

Niin kuin supersankareiden yleensä, myös Vituiksmänin kyvyt ovat supersankareille ominaisesti uskomattomia ja ainutlaatuisia. Erikoiskykyjensä avulla Vituiksmän on toteuttanut vertaansa vailla olevia ponnistuksia. Maailmanpelastusaatoksin, tottakai, niin kuin muutkin supersankarit.

Mainitsemani pikku juttu tekee sen, että siinä missä Vituiksmänin kollegasupersankarit (Batman, Superman, Spiderman…) ovat kukin tehneet tekoja jotka ovat aiheuttaneet suurta ihastusta, niin Vituiksmän on aiheuttanut teoillaan lähinnä vihastusta.

Tämän blogin myötä maailman tietoisuuteen ja myyttisten supersankareiden joukkoon astuva Vituiksmän on itseasiassa tehnyt kaikkien tietämättä supersankaritekojaan jo yli kolme vuosikymmentä, mutta vasta allekirjoittaneen kesällä 2019 saaman adhd-diagnoosin myötä sankari oli valmis astumaan päivänvaloon. Pian allekirjoittaneelle oli selvää, että Vituiksmänin tarinoita onkin kertynyt aika repullinen vaikka kyseessä olikin vasta pintaraapaisu.

Ennenkuin Vituiksmänin värikkäitä tarinoita tulee varsinaiseen julkaisuun, niin allekirjoittanut kiittää kaikkia Tmi Kestävyysliike SuksiQC asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja tärkeitä tukihenkilöitä. Hetkeksi vakavoituen kiitän sydämeni pohjasta kaikkia teitä, jotka olette kannustaneet minua matkallani sekä kaikkia teitä jotka luotitte minuun, vaikka kiihtyvällä vauhdilla sokeana paahdoin ojan ja allikon väliä ees taas.

Tärkeiden oppien Kestävyysliike- matka on ollut aika ajoin tosi hienoakin eikä tämän hetken tuska toivottavasti tule upeiden ihmisten kanssa jaettuja muistoja lopullisesti sotkemaan. Nyt kuitenkin yrittäjäriski realisoitui, niin että Kestävyysliikkeen toiminta on syytä hetkeksi seisauttaa ja niittää Vituiksmänin kylvämää satoa. Häpeä ja epäonnistumisen taakka ovat painona niskassani vaikka toisaalta adhd-diagnoosin mukaisen avun jälkeen tiedän, että se on osa taudinkuvaani eikä minun tulisi sitä liian vakavasti ottaa.

Tästä kirjoituksesta saa kukin ammentaa itselleen sopivimmalla tavalla mieluisiaan asioita. Kirjoittaessani tätä voin kuvitella ainakin ”Mitäs minä sanoin” ja ”Arvasihan tuon” tyypisiä tyydytystä tuovia ajatuksia. Vahingoniloakin tekstini tulee varmasti tuottamaan, joten kai voin olla tyytyväinen noista positiivisluontoisista vaikutuksista joita Vituiksmänistä kertominen saattaa saada aikaiseksi.

Pienenpieni toivonpilkahdus kirjoittajalla on, että Vituiksmänin julkaisemattomat tarinat kiinnostaisivat lukijoita siinä määrin, että tohtisin toivoa niiden syntyä edesauttavia asioita.

Ennen kuin avaan hieman pöytälaatikkoni säilöistä löytyviä Vituiksmänin tarinoita, pyydän paria pientä asiaa:

  1. Vituiksmänin SuksiQC-mobiilin hyötykäyttö

Vituiksmänillä on tietenkin ollut kollegansa Batmanin tapaan kulkuneuvo supersankaritehtävien hoitamiseen. Nyt, kun toiminnan luonne muuttuu Vituiksmänin hulppea SuksiQC -mobiili etsii uutta kotia. Auton saa ostaa, ilmoitusta saa jakaa tai autolle saa vinkata sen ylläpitokustannuksi vastaavaa käyttöä.

2.Allekirjoittaneen toimeentulo

Allekirjoittaneen on tarkoitus julkaista Vituiksmänin tarinoita omakustanteisena. Vituiksmän kyllä lupasi hoitaa rahoituksen, mutta… No. Tiedättehän te Vituiksmän.

Vituiksmänin hoitaessa rahoitusjärjestelyjä, Teemu Kalliojärvi hakee töitä ja toimeentuloa. Työksi kelpaa mikä tahansa yhteiskuntamme hyvinvointia edistävä tehtävä, josta saa kohtuullisen korvauksen ja joka on mahdollista suorittaa Oulussa asuen. Siinä missä Vituiksmänillä on lukemattomia myöhemmin kuvailtavia erityiskykyjä ja supervoimia sekä kokemusta mahdottomista tehtävistä niin Teemu Kalliojärvi lähestyy asiaa huomattavasti maltillisemmin; ”Jos sie oot maksavinasi niin mie oon kyl tekevinäni”

Vaikka koulutus on kansainvälisen kaupan Tradenomi AMK ja työkokemusta on kertynyt eniten myynnin, markkinoinnin sekä erilaisten projektien koordinoinnin parista, niin oikeet työt kiinnostelis
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/teemukallioj%C3%A4rvi/

Vituiksmänin seikkailut eivät olisi tulleet ilmi ilman allekirjoittaneen Tmi Kestävyysliike SuksiQC yrittäjyyttä. Yrittäjyysaika oli se joka lopulta toi Vituiksmänin päivänvaloon ja siten se toi myös topin toistuville uupumuksille ja kestävyysliikemiehen kestämättömälle tilanteelle. Adhd-diagnoosi ja asianmukainen hoito ovat elämäni merkityksellisimpiä asioita ja isoksi osaksi Vituiksmänin ansiota. Niinpä vaikka tällä julkisuuteen astuvalla supersankarilla ei muutoin paljon faneja olekaan, niin allekirjoittanut on Vituiksmänille ikuisesti kiitollinen.

Lopuksi pieni listaus pöytälaatikosta löytyviä Vituiksmänin tarinoiden aihioita:

  • Vituiksmän pelastaa talvet
  • Vituiksmän pelastaa pipolätkän
  • Vituiksmän ja vaaralliset natsit
  • Vituiksmän Kiinassa
  • Vituiksmän seurapomona
  • Vituiksmän kiinteistömogulina
  • Vituiksmän raittiusmiehenä
  • Ja paljon muuta…

Vituiksmän on tositapahtumiin perustuva mielikuvituksellinen antisankarihahmo, joka seikkailee adhd ihmisille tyypillisissä ja hieman epätyypillisiäkin seikkailuissa. Voit myötävaikuttaa Vituiksmänin sankaritarinoiden julkaisuun olemalla yhteydessä Vituiksmänin asiamieheen Teemuun.

Volkswagen Crafter retkeilyauton myynti-ilmoitus:
https://www.nettiauto.com/volkswagen/crafter/10688359

Töitä ja toimeentuloa hakee:
https://www.linkedin.com/in/teemukallioj%C3%A4rvi/

Oulussa, 11.9.2019

Vituksmänin asiamies ja Kestävyysliikemies

Teemu Kalliojärvi

teemu@kestavyysliike.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *