Urheiluvälinehuolto

Kestävyysliike operoi talvikauden 2018-2019 Intersport Joutsensillan urheiluvälinehuoltoa osoitteessa Paljekuja 5, Oulu. Tällä hetkellä Kestävyysliikkeen urheiluvälineiden huoltotoiminta on tauolla ja ilmoitamme urheiluvälinehuollon palveluista tällä sivulla.

 

Normaalihinnasto: 

Kestävyysliike vastaa Intersport Joutsensillan urheiluvälinehuollosta talvikauden 2018-2019 ajan. Palvelemme kaikissa urheiluvälinehuoltoon liittyvissä tarpeissa ja tahdomme toiminnallamme varmistaa asiakkaidemme onnistuneet liikuntaelämykset. Huollon toiminnassa ja materiaalivalinnoissa noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja haemme aktiivisesti kestäviä ratkaisuja sekä toimintamalleja.

Tukeudumme Intersport Joutsensillan huollossa alan johtavien merkkien laadukkaisiin ja vastuullisiin tuotteisiin. Huoltohenkilöstömme on optimaalinen sekoitus alansa konkareita sekä nousevia tähtiä, joita kaikkia yhdistää halu auttaa asiakkaitamme saavuttamaan onnistunut lajikokemus.

Kestävyysliikkeen yrittäjällä Teemu Kalliojärvellä on pitkä kokemus kilpahiihdon parista sekä monipuolisista urheilualan tehtävistä.

Luistinhuollon ansaittua mestarin titteliä kantaa oululaiselle jääurheilukansalle tuttu mies Tauriaisen Jussi, joka on toiminut yli 20-vuotta Kärppäorganisaation huoltomiehenä ja teroittanut hyvin vaativienkin asiakkaiden luistimia melkoisen pinon.

Uutena tähtenä suksihuollon taivaalle on nousemassa Muhammed Asghari, joka hiihti ensimetrinsä Kestävyysliikkeen opissa talvella 17-18 ja on sittemmin naulannut tavoitteekseen toimia maajoukkuehuoltajana arvokilpailuissa.

Talvikaudella 2018-2019 huoltomme tarjoaa monipuolisesti palveluita niin laskettelun, lumilautailun, maastohiihdon kuin jääurheilunkin harrastajille. Jos sinulla on jokin huoltoa kaipaava urheiluväline, jolle et löydä huoltopalvelua hinnastostamme, niin laitathan viestiä!

“Hyvä keino edistää kestävää kehitystä resurssiviisauden muodossa on pitää hyvää huolta tavaroista. Asiantunteva huolto varmistaa urheiluvälineiden oikean toiminnan ja pitkän käyttöiän.” TK