Workshopit

Hiihtovälinehuollon workshop:

Käydään läpi teoriaa kerraten ja tekemällä oppien kaluston sekä huollon saloja onnistuneen hiihtokokemuksen taustalla. Tarvittaessa järjestän pöydät, välineet ja materiaalit, mutta omien kanssa on paras opetella jos niitä löytyy.
– hyvän suksen ominaisuudet simppelisti(jäykkyys/painealueet/pohjamateriaalit)
– oikeat työvaiheet ja välineet
– uuden suksen kunnostus
– luiston rakentaminen (perusvoiteet/LF/HF/pinnoitteet)
– pidon rakentaminen(pohja/purkit/liisterit/muut)
– Pitopohjasuksen huolto
– Teemun vinkki suksen huipputoiminnan ylläpitoon = Huoltopalvelut + helpot itse tehtävät kunnostukset sisätäen ryhmälle räätälöitävät speciaalitarjoukset Intersport Joutsensillan huoltoon.
Alk. 100€/h

Kestävyysliikkeen laajan kumppaniverkoston avulla voimme sisällyttää palveluihimme esimerkiksi seuraavia teemoja:
Harjoitteluluennot – opi suunnittelemaan ja toteuttamaan harjoitteluasi niin, että se johtaa tavoitteisiisi
– Urheilutestaus ja valmennus – asiantunteva testaus ja valmennus ovat A ja O oikeiden tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa.
– Ravintovalmennus – oikea ravinto takaa hyvän terveyden ja jaksamisen sekä auttaa sinua saavuttamaan tavoittesi
– Ohjatut lajikokeilut ja retket – haluaisitteko täydellisen lajikokemuksen? Me autamme ja järjestämme kaiken tarvittaessa välineistä lähtien niin, että se on mahdollista!
– Matkat ja leirit – Tahtoisitteko lähteä urheilutapahtumaan tai leirille kuin maajoukkueurheilijat konsanaan? Me tiedämme mitä se vaatii ja voimme sen järjestää!

Kestävän kehityksen workshop:

Kaipaako yrityksenne strategiaa ilmastonmuutoksen muovaamassa toimintaympäristössä toimimiseen? Haluatteko olla etulinjassa viemässä yhteiskuntaamme kestävälle polulle? Tuliko GRI raportointi vastaan tärkeän asiakkaanne tai yhteistyökumppaninne vaatimuksesta? Teettekö mielestänne asiat vastuullisesti, mutta ette tiedä miten voisitte viestiä siitä ja saavuttaa sillä kilpailuetua? Ei hätää, antakaa me autamme!
On kyse sitten kestävän kehityksen hankkeesta tai yritysvastuuaiheiden tarkastelusta, niin aloitetaan rupattelemalla aiheesta ensin puhelimessa ja sovitaan sen pohjalta aika arviokäynnille. Arviokäynnillä voimme yhdessä kartoittaa yritysvastuutyökaluja hyödyntäen optimaalisimman hankkeen ja sopia sen toteutuksesta.
Puheluista emme veloita ja arviokäynti on ilmainen. Helpoimmin pääsemme eteenpäin, kun ilmoitat itsestäsi Teemulle: 0400 429 013, teemu@kestavyysliike.fi

Muut Workshopit, työpajat ja ryhmätunnit tulossa pian.